Retourneren

Bedenktijd/retour
Hoewel we proberen de beste kwaliteit te leveren, kan het wel eens gebeuren dat er toch iets stuk gaat (bij normaal gebruik). Dan vinden wij het erg fijn als je ons daarvan op de hoogte brengt zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Want we willen graag tevreden klanten. 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €1,66 per envelop of meer (afhankelijk van het gewicht) Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te mailen naar hetkraaltje@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer het product voor jou op maat is gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.